Flyttefirma Nordjylland 2024

Hvorfor vælge Flyttefirma Aalborg

Inden vi går i gang med flytningen og fordeler pakkematerialer, kasser osv. Så gennemgår vi ganske kort hele opgaven sammen med dig. På den måde er vi sikre på, at alt er planlagt korrekt og flytningen kommer til, at være hurtig, effektiv og gnidningsfri.

Alt vil blive mærket op efter dine anvisninger. Der bliver taget fotos, så vi er sikre på, at alt ender op lige præcis hvor det skal være. Der er ikke noget mere ærgerligt end at skulle leve flere måneder i flytterod, fordi at alt bare er blevet kastet rundt. Specielt når man har betalt for en professionel flytteforretning til at gøre arbejdet ordentligt.

Denne del er processen bruger vi hellere lidt ekstra tid på, da erfaring fortæller os, at den tid vi bruger på planlægning, får vi mange gange igen, når vi skal til at pakke ud ovre i din nye bolig. Vores mål er nemlig altid, at du som kunde har følelsen af, at du har valgt det absolut bedste flyttefirma til din flytning.

Selvom vi har Danmarks mest fantastiske flyttefolk, så har en problemfri flytning igennem årene vist sig at skabe den højeste kundetilfredshed. Det er formentligt også derfor, at vores Trustpilot Score er så høj som den er. Kontakt os – Tlf. 3121 4369

 • Vi har gode priser for professionelle flyttemænd

 • Vi skræddersyr en flytteløsninger, der passer perfekt til dine ønsker og behov

 • Vi leverer kvalitetssikrede løsninger til vores kunder

 • Vi tager ansvaret for både detaljeret planlægning samt udførelse af flytningen

 • Vi forsøger løbende, at reducere vores miljøbelastning i alle vores aktiviteter

 • flyttemændene er specialuddannede og erfarne i flytninger

 • Vi sparer dig for alle de unødvendige bekymringer omkring din flytning

 • Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste flytning fra A til B
Flyttefirma Nordjylland 2024

Se flyttepriser i 2024

Der er flere gode grunde til at vælge Dansk Flyttetransport som jeres flytteforretning. Vores kærlighed til vores arbejde og interaktionen med mennesker er en af de vigtigste faktorer. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder med deres flytninger, og vores dedikation til at levere en fremragende service er en del af vores DNA.

to flyttemænd i to timer

2375,- /time​

Vi har lavet et pakketilbud til en mindre flytning. Hvis flytning tager længere tid. koster det 950kr pr. time. ex moms.

 • 2 Flyttemænd

 • Inklusiv brændstof
 • Forsikringer
 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

2 flyttemænd

950,- /time​

Mellem flyttepakke. Danmarks billigest flyttetilbud. Du kan enten få fast pris eller timepris.

 • 2 Flyttemænd

 • Inklusiv brændstof
 • Forsikringer
 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

3 flyttemænd

1450,- /time​

Stor flyttepakke. Du kan enten få fast pris eller timepris. Spar penge på din næste flytning.

 • 3 Flyttemænd
 • Inklusiv brændstof
 • Forsikringer
 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

Flyttefirma i Aalborg

Flyttefirma i Aalborg. Opret flytning her!

Hos Dansk Flyttetransport tilbyder vi komplette flytteløsninger, hvor vi hjælper dig med både nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning.

har du spørgsmål, Så ring venligst.

info@danskflyttetransport.dk

Flyttefirma Nordjylland 2024

Flyttefirma Nordjylland 2024

Vi sørger for at give dig en klar og gennemskuelig pris, inden vi går i gang med flytningen, så du altid ved, hvad du kan forvente af os. Vi tilbyder også fleksible løsninger, der kan tilpasses netop dine behov og ønsker. Så uanset om du skal flytte en lille lejlighed eller et stort hus, så står vi klar til at hjælpe dig. Så hvis du leder efter en billig flytning i Aalborg uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er Dansk Flyttetransport det rette valg for dig.

Ring til os på Tlf. 3121 4369 og få en uforpligtende snak om dine behov og ønsker for din flytning. Vi glæder os til at hjælpe dig med en problemfri og billig flytning i Aalborg.

Her kan du søge: indskudslån hos aalborg kommune

Se opbevaring: Opbevaring af dine møbler og andet

Flyttetilbud: Få et flyttetilbud her

Opret din flytning her og få et Gratis flyttetilbud

Vi svarer tilbage inden for 24 timer

HVOR FLYTTER DU TIL:

Hvad er 7+4?

Professionelt flyttefirma i Aalborg

Dansk Flyttetransport er et dedikerede flyttefirma af professionelle flyttemænd. Vi udfører vi altid sikre og pålidelige flytninger af højeste kvalitet. Vi tilbyder skræddersyede privatflytninger og erhvervsflytninger til gode priser, vi tilpasser dine ønsker og behov, så du får præcist det, du har brug for.

Hvorfor vælge Dansk Flyttetransport ?
Vi er et professionelt flyttefirma i Aalborg, som kan varetage de fleste opgaver inden for vores branche. På nuværende tidspunkt består vi af 17 erfarne flyttemænd, fire flyttebiler samt alt det nødvendige udstyr til at håndtere både eksterne såvel som interne flytninger. Hos flyttefirma Aalborg tilbyder vi kun kvalitetsflytninger.

Vores værdier er pålidelighed, tryghed og kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du får en flytning, der er i topklasse, når du bestiller din flytning hos Flyttefirma Aalborg.

Vi har styr på logistikken og hjælper dig gerne gennem hele flytteprocessen, hvis du ønsker det. Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Dansk Flyttetransport fra Aalborg:

– Oppakning
– Nedpakning
– Transport
– Opbevaring nær Aalborg
– Tungløft
Privatflytning
– Erhvervsflytning
– Specialflytning

Få et skræddersyet flyttetilbud hos flyttefirma Aalborg
Flyttefirma Aalborg udfører flytning i Aalborg/Nordjylland og omegn for både private og virksomheder. Uanset opgavens omfang gør vi os umage med at leve op til kundens forventninger ved at få ejendele sikkert frem til tiden.

Vi sidder klar ved telefonerne til at tage imod din bestilling på flytning i Aalborg. Ring til vores flyttefirma i Aalborg på (+45) 3121 4369 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er også muligt at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan, med et skræddersyet og gennemsigtigt tilbud. Kontakt

Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Nordjylland 2024
Flyttemændene er velforberedte på dagen

Alle relevante oplysninger om flytteopgaven bliver modtaget af vores professionelle flyttemænd senest dagen før gennem vores app. Dette giver dem god tid til at forberede sig mentalt og til at planlægge deres ansvarsområder på flytningen. Ved at have en klar opgavefordeling kan vi også estimere det rigtige antal flyttemænd, der er nødvendige for at udføre opgaven på den mest effektive måde og til den rigtige pris.

For at sikre en god pris på flytningen, er det vigtigt at beregne det rigtige antal flyttemænd og biler. Vi vil selvfølgelig have flere folk end nødvendigt, men ikke så mange, at de løber ind i hinanden. På mindre flytninger fungerer chaufføren som formand og flyttefirmaets repræsentant.

Flytte firma Aalborg sørger for, at bilen bliver pakket ansvarligt, og at kunden kun behøver at kommunikere med en enkelt person. Dette forenkler eventuelle justeringer eller ændringer i planen og sikrer, at formanden har overblik over hele flytteopgaven.

Før flytningen begynder, gennemgår formanden kort hele opgaven med kunden for at sikre, at alt er planlagt korrekt. Alt vil blive mærket og taget fotos af for at sikre, at alt ender op på det rigtige sted. Vi bruger gerne ekstra tid på planlægningen, da det betaler sig i en hurtigere og mere effektiv flytning uden rod i den nye bolig.

Vores mål er altid at sikre, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse med vores service. Det er også derfor, vores Trustpilot-score er så høj. Vi ved, at en problemfri flytning skaber den højeste kundetilfredshed, og vi gør alt for at opnå dette.

Flytte firma pris

Når det kommer til at vælge et flyttefirma, er prisen ofte et afgørende spørgsmål. Det afhænger naturligvis også af dit budget, og vores mål er altid at finde den gyldne balance mellem dit budget og den maksimale komfort i din flytning. Den ultimative komfort ville være, hvis du kunne tage ud og spise eller tage en tur i Tivoli og så køre hen til dit nye hjem, hvor alt er på plads.

Totalløsninger er blevet populære
Selvom de fleste flytninger stadig involverer, at folk flytter i større eller mindre grad, oplever vi en stigende efterspørgsel på vores totalløsninger. Mange mennesker kan i dag godt se fordelen ved ikke selv at skulle røre en finger under hele flytningen.

Opdateret d. 25 Maj 2023