PRIVATFLYTNING 24/7/365

VI KØRER PRIVATFLYTNINGER I HELE DANMARK

OPRET DIN PRIVATFLYTNING HER

1. Udfyld først fraflytningsadresse. 2. Udfyld dernæst tilflytningsadresse.
3. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave. 4. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Privatflytning

Hvis du skal planlægge en flytning i Aalborg, Aarhus, Odense eller København eller bare general i Danmark, så kan vi hjælpe og guide dig.

Pakke 1

649,-pr. time inkl. moms
 • 1 flyttemand
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 2

1100,-pr. time inkl. moms
 • 2 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 3

1349,-pr. time inkl. moms
 • 3 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 4

1899,-pr. time inkl. moms
 • 4 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • 2 x Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Privatflytning 24/7/365 dage om året

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytning. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din privatflytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd.

Hvorfor vælge Dansk Flyttetransport til din privatflytning?
Vi ved, at det kan være en stor ting at flytte fra sit hjem, og at det er vigtigt at føle sig tryg ved situationen hele vejen igennem. For mange mennesker, både familier, unge og ældre, kan det føles som en stor og besværlig opgave at skulle flytte. Hos Dansk Flyttetransport har vi en stor portion erfaring med privatflytning, og det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig, så din privatflytning bliver nem og problemfri. Du kan derfor roligt overlade din flytteopgave til os.

Vi ved også, at et hjem er meget mere end bare inventar. Det er forbundet med gode minder og stor værdi, da der ofte er tale om ens personlige ejendele, som kan være uerstattelige. Dine ejendele vil være i trygge hænder hos vores flyttemænd, som er yderst professionelle og servicemindede.

Hvad kan Dansk Flyttetransport tilbyde?
Dansk Flyttetransport har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med privatflytning, -i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til.

Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dine ejendele. Ud over det, får du hos os mulighed for at låne flyttekasser til din privatflytning helt uden at skulle betale ekstra for dem.

Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en privatflytning, hos Dansk Flyttetransport står vi klar til at hjælpe dig, men alt vedrørende din  privatflytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning.

Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt Dansk Flyttetransport. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele! Kontakt os

Privatflytning

Privatflytning til gode priser

Flytterengøring

Det kan være en omstændig og tidskrævende proces i sig selv at skulle pakke og flytte sine ejendele eller inventaret i ens virksomhed. Derfor kan slutrengøring føles som endnu en uoverskuelig opgave, som mange helst vil være foruden. Det forstår vi godt hos Dansk Flyttetransport, og derfor er vi klar til at smøge ærmerne op og tage os af rengøringen der, hvor du flytter fra.

Dit hjem er i sikre hænder

Du har brugt mange dage på at pakke dine ejendele ned, og du skal nu tilbage i dit gamle hjem og gøre det rent. Lad i stedet for os hos Dansk Flyttetransport tage hånd om din flytterengøring fra A til Z. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav. Vores viden inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytningsbetingelser. 

Når vi er færdige med rengøringen, sender vi dig en faktura via e-mail. Det betyder, at du ikke skal tænke på bekymringer eller unødig stress fra vores side, men bare et rent hjem.

Rengøring i din virksomheds lokaler

Dansk Flyttetransport hjælper dig også med flytning, når det er i erhvervsmæssig sammenhæng. Det betyder naturligvis også, at vi står klar til at svinge moppen, når du og dit firma skal flytte fra et sted til et andet. At skulle flytte i nye lokaler med sit firma er en stor opgave i sig selv. Med vores flerårige erfaring og dygtiggjorte medarbejdere inden for rengøringsfaget gør du klogt i at efterlade slutrengøringen af dine fraflyttede lokaler til Dansk Flyttetransport.

Hvad tilbyder vi?

Dansk Flyttetransport tilbyder at hjælpe dig med rengøring dit fraflyttede hjem eller din virksomheds gamle arbejdssted. Vi gør en dyd ud af at sætte kvalitet i højsædet, mens vi samtidig er effektive.

Vores rengøringsassistenter er forsikrede, godkendte og trænede i at udføre professionelle flytterengøringer. På den måde kan vi garantere dig, at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjems sikkerhed! Det er blot en af grundene til, at vi er et efterspurgt rengøringsfirma i Aalborg og omegn.

For kun 750 kr. i timen tilbyder vi at stå for f.eks. aftørring af alle flader, hårde hvidevarer og ovn udvendigt, rengøring af vask, armatur, køkkenbord og vindueskarme samt støvsugning og vask af gulv.

Tøv ikke med at ringe til os og sætte os ind i dine behov og ønsker for slutrengøring. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Du kan også anvende vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et svar på din forespørgsel.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytterengøring!

Dansk Flyttetransport med skræddersyet flytteløsninger til dine behov

Dansk Flyttetransport med skræddersyet flytteløsninger til dine behov