Handyman opgaver

Vores dygtige handymand kan næsten klare alle typer af handyman opgaver der har flytning at gøre.

Vi tilbyder også handyman-opgaver! Vores erfarne håndværkere kan hjælpe dig med næsten alt fra små reparationer og vedligeholdelsesarbejde. Uanset om du har brug for hjælp til at hænge billeder op eller installere nye hylder, er vores team klar til at assistere dig. Kontakt os i dag for at få mere information om vores handyman-tjenester.

Vi kan hjælpe med

  • Nedpakning og udpakning.
  • Nedtagning og opsætning af diverse (f.eks. lamper, hylder)
  • Skille og samle større reoler, sofaer, senge og andre møbler.
  • Smide møbler eller andet ud.

Hjælp fra vores handymand koster kun 500,- pr. timen inkl. moms, og så han kan være behjælpelig med din flytning.

Start din flytning her!

Hos Dansk Flyttetransport tilbyder vi komplette flytteløsninger, hvor vi hjælper dig med både nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning.

har du spørgsmål, Så ring venligst.

info@danskflyttetransport.dk

Handyman

Handyman

Opret din flytning her og få et Gratis flyttetilbud

Vi svarer tilbage inden for 24 timer

HVOR FLYTTER DU TIL:

Hvad er 7+4?

Flyttefirmaet

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma, der har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland. Vi er dog ikke geografisk begrænsede og kører i hele Danmark, lige meget hvilke flytteopgaver du har til os. Flyttefirmaet har efterhånden en del års erfaring som flyttefirma, hvilket har givet os en stor viden og en faglig stolthed, som vi tager med os ind i vores daglige arbejde.

Dansk Flyttetransport´s erfaring har gjort os som flyttefirma eksperter på en lang række områder, og vi kan derfor tilbyde at hjælpe dig med langt de fleste opgaver, som kan opstå i forbindelse med en flytning. Først og fremmest står vores flyttemand eller flyttemænd klar til at hjælpe dig, hvad end din flytning er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng.

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og udfordringer, når det kommer til at skulle flytte fra et hjem til et andet, og vi gør en dyd ud af at gøre flytningen af dine private ejendele nem og effektiv. Det gør sig også gældende i forbindelse med firmaflytninger, hvor vi er parate til at varetage flytningen for dig, så du kan skåne dine medarbejdere og undgå alt det omstændige ved en sådan flytning.Dansk Flyttetransport

Handyman