OPRET FLYTNING

Vi køre i hele Danmark

Opret din flytning her

1. Udfyld først fraflytningsadresse
2. Udfyld dernæst tilflytningsadresse
3. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave
4. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer

Dansk Flyttetransport har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med flytteopgaver i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til. Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en flytning, og hos Dansk Flyttetransport står vi klar til at hjælpe dig med langt de fleste opgaver vedrørende din flytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning. Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Har i problemer med at oprette jeres flytning. Så ring til os på (+45) 31 21 43 69 og fortælle os om jeres firmaflytning. Så finder vi sammen den løsning, som passer bedst til jeres ønsker og behov.

Dansk Flyttetransport ser frem til at hjælpe jer med flytningen af jeres firma, så I kan få en hurtig flytning og skåne jeres medarbejdere. Vi er landsdækkende – Så hvad enten du befinder dig i Nordjylland eller i København, så kommer vi til dig og hjælper dig med din flytning.

Opret flytning

Opret flytning

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

PRIVATFLYTNING

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytninger. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din flytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd. Klik og læs nærmere her.

MERE INFORMATION

FIRMAFLYTNING

Vi har flere års erfaring inden for firmaflytning. Så står du og din virksomhed over for at skulle flytte i nye lokaler, kan I roligt ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Ud over vores store erfaring er vi konkurrencedygtige på pris og sørger for at stille professionelle og dygtige flyttemænd til rådighed.

MERE INFORMATION

TRANSPORT

Vi er specialister i alt transport og god service. Vi har arbejdet med alle former for personligheder; vi har bl.a. erfaring i plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap, planlægning og strukturering af større interne flytninger på bl.a. universiteter, skoler og kommuner

MERE INFORMATION

OPBEVARING

Dansk Flyttetransport er mere end bare et flyttefirma. Vi hjælper dig med langt de fleste opgaver, du måtte stå over for i forbindelse med din flytning. Derfor tilbyder vi også at opmagasinere dine ejendele for dig i vores depotrum i Aalborg. Kontakt os og få et tilbud på din opbevaring.

MERE INFORMATION