Opret din flytning her

Få et Gratis flyttetilbud på din flytning

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Sådan laver du din flytning

Opret din flytning her
1. Udfyld først fraflytningsadresse
2. Udfyld dernæst tilflytningsadresse
3. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave
4. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer

Dansk Flyttetransport har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med flytteopgaver i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til. Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en flytning, og hos Dansk Flyttetransport står vi klar til at hjælpe dig med langt de fleste opgaver vedrørende din flytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning. Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Har i problemer med at oprette jeres flytning. Så ring til os på (+45) 31 21 43 69 og fortælle os om jeres firmaflytning. Så finder vi sammen den løsning, som passer bedst til jeres ønsker og behov.

Dansk Flyttetransport ser frem til at hjælpe jer med flytningen af jeres privatbolig eller firma. I kan få en hurtig flytning og skåne jeres medarbejdere. Vi er landsdækkende – Så hvad enten du befinder dig i Nordjylland eller i København, så kommer vi til dig og hjælper dig med din flytning.

Kontakt Dansk Flyttetransport og få et uforpligtende tilbud på din flytning. Du kan også ringe og få en snak med os, omkring din flytning på tlf.  31 21 43 69

PRIVATFLYTNING

ERHVERVSFLYTNING

FLYTTEPRISER

FLYTTERENGØRING

FLYTTEKASSER