Flyttefirma Aalborg

OPRET DIN PRIVATFLYTNING HER og få et Gratis flyttetilbud fra vores flyttefirma Aalborg

1. Udfyld først fraflytningsadresse. 2. Udfyld dernæst tilflytningsadresse.
3. Husk at udfylde så meget som muligt om din opgave. 4. Modtag tilbud fra os indenfor 24 timer .

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Professionelt flyttefirma i Aalborg

Kontakt Dansk Flyttetransport og få et uforpligtende
tilbud på din flytning. 31 21 43 69

Flyttefirma i Aalborg

Dansk Flyttetransport er et dedikerede flyttefirma af professionelle flyttemænd. Vi udfører vi altid sikre og pålidelige flytninger af højeste kvalitet. Vi tilbyder skræddersyede privatflytninger og erhvervsflytninger til gode priser, vi tilpasser dine ønsker og behov, så du får præcist det, du har brug for.

Hvorfor vælge Dansk Flyttetransport ?
Vi er et professionelt flyttefirma i Aalborg, som kan varetage de fleste opgaver inden for vores branche. På nuværende tidspunkt består vi af 17 erfarne flyttemænd, fire flyttebiler samt alt det nødvendige udstyr til at håndtere både eksterne såvel som interne flytninger. Hos flyttefirma Aalborg tilbyder vi kun kvalitetsflytninger. Vores værdier er pålidelighed, tryghed og kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at du får en flytning, der er i topklasse, når du bestiller din flytning hos Flyttefirma Aalborg.

Vi har styr på logistikken og hjælper dig gerne gennem hele flytteprocessen, hvis du ønsker det. Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Dansk Flyttetransport fra Aalborg:

 • Oppakning
 • Nedpakning
 • Transport
 • Opbevaring nær Aalborg
 • Tungløft
 • Privatflytning
 • Erhvervsflytning
 • Specialflytning
  Få et skræddersyet flyttetilbud hos flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg udfører flytning i Aalborg/Nordjylland og omegn for både private og virksomheder. Uanset opgavens omfang gør vi os umage med at leve op til kundens forventninger ved at få ejendele sikkert frem til tiden. Vi sidder klar ved telefonerne til at tage imod din bestilling på flytning i Aalborg. Ring til vores flyttefirma i Aalborg på (+45) 3121 4369 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er også muligt at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan, med et skræddersyet og gennemsigtigt tilbud.

Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg og omegn
Hvorfor vælge Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg tilbyder alt fra nedpakning til flytning, udpakning eller hjælp med at montere møbler mm. vi har alle moderne hjælpemidler, der kan gøre flytningen nemmere og hurtigere. Vi har privatflytninger samt erhvervskunder, og med vores mangeårige erfaring og store ekspertise som flyttefirma kan vi sikre optimal planlægning og kvalitetsbevidst flytning fra landsdel til landsdel.

 • Vi har gode priser for professionelle flyttemænd

 • Vi skræddersyr en flytteløsninger, der passer perfekt til dine ønsker og behov

 • Vi leverer kvalitetssikrede løsninger til vores kunder

 • Vi tager ansvaret for både detaljeret planlægning samt udførelse af flytningen

 • Vi forsøger løbende, at reducere vores miljøbelastning i alle vores aktiviteter

 • flyttemændene er specialuddannede og erfarne i flytninger

 • Vi sparer dig for alle de unødvendige bekymringer omkring din flytning

 • Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste flytning fra A til B

Flytteforretningen er i Aalborg. Vi er et landsdækkende flyttefirma. Vi hjælper kunder med at flytte fra f.eks. Nordjylland til København, -Uanset din placering kommer vi gerne og hjælper, så din flytning går som smurt. Det gælder, hvad enten du kontakter os som privat person eller på vegne af en virksomhed. Vi har stor erfaring med diverse flytteopgaver, og du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

I Aalborg og omegn tilbyder vi både totalløsninger, hvor vi står for alle dele af flytningen såvel som, at vi også gerne hjælper, når det drejer sig om en minimal hjælp til flytningen. Det er op til dig i hvor høj grad, du har brug for vores hjælp. Vi rådgiver og vejleder gerne vores kunder, så vi er sikre på, at vi finder den rette løsning til den enkelte flytning.

Nice to know

Inden vi går i gang med flytningen og fordeler pakkematerialer, kasser osv.  Så gennemgår vi ganske kort hele opgaven sammen med dig. På den måde er vi sikre på, at alt er planlagt korrekt og flytningen kommer til, at være hurtig, effektiv og gnidningsfri.

Alt vil blive mærket op efter dine anvisninger. Der bliver taget fotos, så vi er sikre på, at alt ender op lige præcis hvor det skal være. Der er ikke noget mere ærgerligt end at skulle leve flere måneder i flytterod, fordi at alt bare er blevet kastet rundt. Specielt når man har betalt for en professionel flytteforretning til at gøre arbejdet ordentligt.

Denne del er processen bruger vi hellere lidt ekstra tid på, da erfaring fortæller os, at den tid vi bruger på planlægning, får vi mange gange igen, når vi skal til at pakke ud ovre i din nye bolig. Vores mål er nemlig altid, at du som kunde har følelsen af, at du har valgt det absolut bedste flyttefirma til din flytning.

Selvom vi har Danmarks mest fantastiske flyttefolk, så har en problemfri flytning igennem årene vist sig at skabe den højeste kundetilfredshed. Det er formentligt også derfor, at vores Trustpilot Score er så høj som den er.