Flyttetilbud Aalborg

Få et flyttetilbud her

Lad os klare flytningen for dig. Hos Dansk Flyttetransport har vi samlet det perfekte team af flyttefolk, der er klar til at hjælpe dig, så du kan undgå de besværlige dage med flytning. For at undgå alt besvær ved din næste store flytning anbefaler vi vores totalløsning, hvor vores professionelle personale tager sig af opgaverne, så du bare kan slappe af under selve flytteprocessen.

Hvis du vælger at acceptere vores totalløsning fra flytteservicen, indgår du et samarbejde med et professionelt flyttefirma, der er med dig hele vejen. Det betyder, at vi vil udføre eller hjælpe med alle processerne under flytningen fra start til slut.

to flyttemænd i to timer

2375,- /time​

Vi har lavet et pakketilbud til en mindre flytning. Hvis flytning tager længere tid. koster det 950kr pr. time. ex moms.

 • 2 Flyttemænd

 • Inklusiv brændstof
 • Flytte forsikring

 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

2 flyttemænd

950,- /time​

Mellem flyttepakke. Danmarks billigest flyttetilbud. Du kan enten få fast pris eller timepris.

 • 2 Flyttemænd

 • Inklusiv brændstof
 • Flytte forsikring

 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

3 flyttemænd

1450,- /time​

Stor flyttepakke. Du kan enten få fast pris eller timepris. Spar penge på din næste flytning.

 • 3 Flyttemænd
 • Inklusiv brændstof
 • Flytte forsikring

 • 1 Flyttebil

 • Etagetillæg pr. etage) 350kr

 • Op/ned bring af inventar

Start din flytning her!

Hos Dansk Flyttetransport tilbyder vi komplette flytteløsninger, hvor vi hjælper dig med både nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning.

har du spørgsmål, Så ring venligst.

info@danskflyttetransport.dk

Flyttetilbud Aalborg

Flyttetilbud Aalborg

Flyttefirma

Er du på udkig efter et pålideligt flyttefirma? Hos Dansk Flyttetransport har vi stor erfaring med at tage hånd om alle de praktiske detaljer, der følger med en flytning. Vi kan hjælpe med at indhente parkeringstilladelser, afspærre veje og meget mere. På den måde kan du fokusere på det vigtige.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og god service. Du kan nemt og hurtigt indhente et gratis og uforpligtende tilbud på vores hjemmeside. Vi garanterer, at du vil få svar inden for 24 timer.

Flyttetilbud Aalborg

Flyttetilbud Aalborg

Opret din flytning her og få et Gratis flyttetilbud

Vi svarer tilbage inden for 24 timer

HVOR FLYTTER DU TIL:

Hvad er 7+4?

Flyttetilbud 24 timer i døgnet

Ved din næste flytning kan du overlade nedpakning og udpakning til os. Det kan være en stor og udfordrende opgave for mange danskere at flytte. Der er mange ting, der skal tages højde for, før man begynder at pakke ned, flytte rundt, transportere og pakke ud for at få alle ens ting på plads i det nye hjem. Det er ofte nødvendigt at leje en bil og en trailer for at transportere tingene fra A til B.

Udover at skulle stå for transporten, skal man også selv sørge for nedpakningen og finde ud af, hvor mange flyttekasser der er nødvendige for at pakke hele hjemmet ned. Men er det det værste ved flytningen? Nej, overhovedet ikke. Selve flytteprocessen kan være utrolig hård for mange almindelige mennesker, der ofte er nødt til at bede venner og familie om hjælp til det store flyttearbejde. Opret flytning

Lad os klare flytningen for dig. Vores flytte firma Dansk Flyttetransport har vi samlet det perfekte team af flyttefolk, der er klar til at hjælpe dig, så du kan undgå de besværlige dage med flytning. For at undgå alt besvær ved din næste store flytning anbefaler vi vores totalløsning, hvor vores professionelle personale tager sig af opgaverne, så du bare kan slappe af under selve flytteprocessen. Hvis du vælger at acceptere vores totalløsning fra flytteservicen, indgår du et samarbejde med et professionelt flyttefirma, der er med dig hele vejen. Det betyder, at vi vil udføre eller hjælpe med alle processerne under flytningen fra start til slut.

Det kan hurtigt blive meget overvældende at tænke på, hvor mange flyttekasser der skal bruges, når man har et helt hus eller en lejlighed fyldt med gode minder. Det kan være en enorm opgave midt i flytterodet. Hvis du derfor ikke har tid til at pakke alle dine ting ned i flyttekasser eller bare ikke har lyst til at klare denne opgave, er du kommet til det rette sted. Vi starter flytningen ved at besøge dit hjem, hvor vi i tæt kommunikation med dig pakker alle dine ejendele forsvarligt ned, så de ikke bliver beskadiget under transporten.

Du behøver ikke engang tænke på at skaffe den rette mængde flyttekasser til dine ting – Dansk Flyttetransport medbringer vores egne flyttekasser helt gratis! Når vi ankommer til dit nye hjem, skal du blot fortælle os, hvor tingene skal placeres. Derefter bærer vi alle dine flyttegodser ind i boligen og stiller møbler og flyttekasser i de rum, som du ønsker.

Få luft til andre ting, mens vi klarer arbejdet
Har I brug for hjælp til at udpakke jeres flyttekasser? Ligegyldigt om det er nedpakningen eller udpakningen af jeres personlige ejendele, kan det være en stor opgave og tidskrævende at få det hele på plads. Derfor tilbyder vi hjælp til udpakningen af alle flyttekasser, så snart de er blevet transporteret til jeres nye hjem. Vores flyttemænd er yderst professionelle og omhyggelige under udpakningen. De vil placere alle jeres ting i henhold til jeres anvisninger og hjælpe med at skabe et hjem så hurtigt som muligt.

Til sidst vil vi selvfølgelig tage alt indpakningspapir og andre former for emballage med os. Nogle foretrækker at stå for udpakningen selv, da det gør dem mere komfortable og de ved, hvordan de ønsker deres hjem skal se ud. Det er naturligvis forståeligt. Har I hårde hvidevarer, malerier eller andet elektronisk udstyr, der skal flyttes til jeres nye bolig? Bare rolig, vores flytteteam vil hjælpe med at afmontere og pakke jeres møbler og genstande forsvarligt ned, så de er klar til at blive monteret perfekt i jeres nye hjem.

Vi tager alt med for at klare flytningen for jer. Som en del af vores service og for at undgå eventuelle skader under transporten, medbringer vi passende emballagematerialer såsom strækfilm og flyttetæpper. Disse materialer vil blive brugt til at pakke anderledes og skrøbelige genstande forsvarligt ned, så vi kan garantere en sikker flytning af selv de mest skrøbelige ting i jeres bolig. Selvom vi altid gør vores bedste for at sikre en optimal nedpakning af jeres ejendele, kan der desværre forekomme uheld under flytningen, der resulterer i skader på jeres flyttegods.

Flytteforsikring
Hvis uheldet er ude, er I naturligvis forsikret gennem vores flytteforsikring, der dækker alle omkostninger i forbindelse med skader på flyttegods. Så I behøver ikke bekymre jer – Dansk Flyttetransport står klar til at klare nedpakningen for jer! Hvis I ønsker at opleve et flyttefirma, der har fokus på kvalitet og kundetilfredshed, skal I blot udfylde vores formular på hjemmesiden. Så vil I modtage et uforpligtende flyttetilbud for en billig flytning, og vi vil starte jeres flytning så hurtigt som muligt.

Bortskaffelse af affald og møbler
Som vi alle ved, opstår der altid en betydelig mængde affald ved en flytning. Især når man flytter fra et hus, hvor der ofte er inventar, kasser og affald, der ikke skal med til den nye bolig. Hvis der opstår affald under flytningen, sørger vores flytteteam naturligvis for at bortskaffe det for jer, så I ikke behøver at tage på genbrugsstationen. På samme måde sørger vi også for at bortskaffe gamle møbler, som I ikke ønsker at tage med til jeres nye bolig, i henhold til jeres ønsker.

Montering af møbler og elektronik
Efter jeres flyttegods er sikkert blevet transporteret til den nye adresse, tilbyder vi vores kunder hjælp til at montere møbler, så I hurtigt kan få indrettet jer i jeres nye hjem. Ved almindelige flytninger kan der ofte gå lang tid, før nye møbler og elektronik er blevet sat på plads, hvilket forsinkede hele indflytningen.

Vores opgave er at sikre, at I kan flytte ind i jeres nye hjem så hurtigt som muligt, og det kræver naturligvis, at der er møbler på plads. Vores flyttemænd er meget professionelle og har stor erfaring inden for alle aspekter af indflytning, så de kan hjælpe med monteringen af forskellige former for elektronik. Det betyder, at vi nemt kan hjælpe jer med at opsætte et fjernsyn eller hænge et billede op.

Flytning for ældre
Skal din mor eller far have et nyt hjem? Det er desværre ofte tilfældet, at vores forældre når til et tidspunkt i livet, hvor de skal flytte til et plejehjem eller en mere ældrevenlig bolig. En flytning er altid en stor opgave, der kan kræve meget tid og kræfter, især for ældre mennesker. Heldigvis kan vi tilbyde dig muligheden for at få professionel hjælp til at håndtere hele flytteprocessen for din far eller mor, så de får den bedst mulige oplevelse af flytningen.

Vi kan hjælpe med nedpakning og udpakning af deres personlige ejendele, så flytningen kan foregå hurtigt og effektivt.

Det kan være særligt hårdt at skulle flytte for ens forældre, og det kan tage lang tid at gennemgå, hvad der skal med og hvad der skal smides ud. Ved at tage sig af nedpakning og udpakning giver vi dig mulighed for at gennemgå alle deres personlige ejendele, mens vores flytteteam står for at pakke det hele ned efter gennemgangen.

På den måde kan I bruge tid på at sortere og organisere, mens de fysiske flytteopgaver udføres af professionelle flyttemænd. Ligesom ved en almindelig flytning vil vores flytteteam transportere ejendelene til det nye hjem, og efter jeres ønsker vil vi hjælpe med at pakke ud og placere tingene. Det er ikke alle kunder, der ønsker, at andre tager sig af udpakningen, men vores flyttefolk er professionelle i disse situationer og påtager sig gerne ansvaret, så vores kunder ikke behøver bekymre sig om den del af flytningen.

Ved flytning af ældre ønsker vi at skabe den bedste oplevelse for både de ældre og deres familiemedlemmer, og derfor behøver vores kunder ikke bekymre sig om at skaffe flyttekasser eller andre redskaber. Vores flytteteam møder op med stærke og rummelige flyttekasser, som vi bruger til nedpakningen. Ved en ældre bolig kan der naturligvis være genstande og ejendele, der er ekstra værdifulde og skrøbelige, og vi er meget opmærksomme på det.

Derfor medbringer vores flyttefolk nedpakningsmaterialer, så vi kan pakke ordentligt og ansvarligt. Vi medbringer blandt andet flyttetæpper og folieindpakning, så alle ejendele har de bedst mulige forudsætninger for at klare transporten og resten af flytningen.

Flyttetilbud Aalborg

Flyttetilbud Aalborg