Privatflytning Aalborg

PRIVATFLYTNING I SKAGENAALBORGÅRHUS • ODENSE • KØBENHAVN

Privatflytning

Start din privatflytning her!

Hos Dansk Flyttetransport tilbyder vi komplette flytteløsninger, hvor vi hjælper dig med både nedpakning og udpakning i forbindelse med din flytning.

har du spørgsmål, Så ring venligst.

info@danskflyttetransport.dk

Privatflytning Aalborg

Privatflytning Aalborg

Opret din flytning her og få et Gratis flyttetilbud

Vi svarer tilbage inden for 24 timer

HVOR FLYTTER DU TIL:

Hvad er 7+4?

Privatflytning pris
Flyttepakke 1

Hvad er i pakken
Maks last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥
2 flyttemænd

950 kr. pr. time + kørsel

Professionelt privatflytning

Flyttepakke 2

Hvad er i pakken
Maks last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥
3 flyttemænd

1450 kr. pr. time + kørsel

Professionelt privatflytning

Fast flyttepris

Hvad er i pakken
Maks last indtil 800 kg
Rumfang indtil 19,5 ㎥
Flytning fra A til B

Pris efter aftale

Professionelt privatflytning

Flytteløsninger

Privatflytning

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytning.

Professionelt privatflytning

Erhvervsflytning

Vi er konkurrencedygtige på pris og sørger for at stille professionelle og dygtige flyttemænd til rådighed, til din erhvervsflytning.

Fleksibelt flyttefirma

Flyttepriser

Dansk Flyttetransport gør i skræddersyet flyttepriser til dine behov. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på din flytning.

Vi er ikke geografisk begrænsede

Flytning fra kantsten til kantsten

En flytning, hvor de fleste kan være med. Spar 15% på din flytning allerede i dag.

Billig flytning

Opret din flytning her

Klik her og udfyld vores kontaktformular allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Du får svar indenfor 24 timer

Flyttekasser

Kontakt Dansk Flyttetransport her. Vi kan hjælpe dig med din flytning i hele Danmark alle ugens dage. Vi glæder os til at hører fra dig.

Priser på flyttekasser

Privatflytning Aalborg

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma med stor erfaring og bred ekspertise inden for privatflytning. Vi er klar til at hjælpe dig med de opgaver, du står over for i forbindelse med din privatflytning, og vi garanterer samtidig en god pris og kompetente flyttemænd.

Hvorfor vælge Dansk Flyttetransport til din privatflytning?
Vi ved, at det kan være en stor ting at flytte fra sit hjem, og at det er vigtigt at føle sig tryg ved situationen hele vejen igennem. For mange mennesker, både familier, unge og ældre, kan det føles som en stor og besværlig opgave at skulle flytte. Hos Dansk Flyttetransport har vi en stor portion erfaring med privatflytning, og det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig, så din privatflytning bliver nem og problemfri. Du kan derfor roligt overlade din flytteopgave til os.

Vi ved også, at et hjem er meget mere end bare inventar. Det er forbundet med gode minder og stor værdi, da der ofte er tale om ens personlige ejendele, som kan være uerstattelige. Dine ejendele vil være i trygge hænder hos vores flyttemænd, som er yderst professionelle og servicemindede. Kontakt

Hvad kan Dansk Flyttetransport tilbyde?
Dansk Flyttetransport har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland, men vi assisterer med privatflytning, -i hele Danmark, lige meget hvor i landet du skal flytte fra og til.

Vi har en lang række af pakker at vælge imellem, når det kommer til privatflytning. Alle løsninger inkluderer mindst én flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dine ejendele. Ud over det, får du hos os mulighed for at låne flyttekasser til din privatflytning helt uden at skulle betale ekstra for dem.

Der kan være mange forskellige opgaver forbundet med en privatflytning, hos Dansk Flyttetransport står vi klar til at hjælpe dig, men alt vedrørende din privatflytning. Vi tilbyder nemlig at stå for både at bære dine ting ud, pakke flyttebilen og bære dine ting ind i din nye bolig, uanset om der er tale om en stor eller lille privatflytning.

Vi vil også gerne hjælpe dig med slutrengøring ved fraflytningen, og vi sender gerne en handyman ud og hjælper dig med diverse. Hvis du ringer til os, vil vi med glæde sammen med dig finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov.

Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse? Så kontakt Dansk Flyttetransport. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service. Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele!

Privatflytning

Privatflytning

Privatflytning Aalborg
Privatflytning Aalborg

Bliver du ør ved tanken om dyre flyttefirmaer

Er du træt af tanken om at flytte til et nyt sted med al det hårde arbejde, det inkluderer og bliver du ør ved tanken om dyre flyttefirmaer, så er det hos Dansk Flyttetransport du skal prøve noget nyt. En privatflytning er nemlig en fantastisk og behagelig oplevelse, der gør flytningen til en leg og til en flyttepris, hvor alle kan være med.

At flytte er en af de største ændringer, man kan gennemgå i livet, og det kan være både stressende og udfordrende, fordi flytning som regel sker pga. livsændrende situationer og nye formål, som også skal passes og plejes og kan være et spændende, nyt kapitel eller noget, som gør ondt.

Der er mane ting at tage højde for – alt fra indpakning og transport af genstande til at finde en ny bolig, hvor du skal tilpasse dig et helt nyt miljø. Med en privatflytning bliver processen og oplevelsen bare bedre.

En privatflytning hos os, som er Aalborg og Nordjyllands foretrukne flyttefirma, betyder at du ikke skal gøre arbejdet selv. Vi er med dig fra start til slut eller som et delvist støttende led, alt efter ønske og behov. Hos os kan du lade det være op til professionelle, der ved hvad de laver. Vi sørger for at flytte og transportere dine ejendele på en sikker, forsvarlig og effektiv måde og vi bruger det rigtige sikkerhedsudstyr under transporten, og med vores flyttemænd sørger for vi for at skåne dig tunge løfte- og bæreopgaver, som kan tære på fysikken og kræver ekspertise, snilde og erfaring.

Først og fremmest er en privatflytning meget praktisk. Du slipper for selv at bruge timer eller en hel dag på at flytte dine ting, og i stedet kan du bruge tiden på alt det, der ellers kræves i forbindelse med en flytning. Detv kan være alt fra at undersøge din nye destination til at planlægge hvordan du vil indrette dit nye hjem – eller ganske enkelt gå på indkøb, mens flyttemændene arbejder for dig, så du er klar til dagen, der kommer og kan starte morgenen ud på en mere rolig og rar måde.

En anden fordel er, at du undgår skader. Ved at overlade særligt tunge, besværlige eller skrøbelige genstande til professionelle flyttemænd sikrer du, at dine ting ikke tager skade under flytningen – og så er du fuldt forsikret fra start til slut. En privatflytning kan faktisk spare dig for en masse penge i form af dyre reparationer eller erstatning af ødelagt indhold.

Endelig er en privatflytning mere sikkert hos os. Vores team af professionelle flyttefolk mindsker risikoen, med deres erfaring og flytteekspertise, for at noget går galt og at bilerne bliver pakket korrekt, så der flyttes effektivt og rigtigt. Den slags kan være enormt svært på trailere, og vi hører ofte fra vores kunder, at de har valgt os denne gang, fordi de tidligere har været i trailer-tosserierne og ikke vil ud i det igen fordi det hverken er mere besparende eller nemmere. Men det er en privatflytning hos os til gengæld. Det er det hele værd.