Flytning fra kantsten til kantsten

EN FLYTNING, HVOR DE FLESTE KAN VÆRE MED. SPAR 25% PÅ DIN FLYTNING

Dansk Flyttetransport tilbyder en bred vifte af fleksible flytteløsninger, og dette er en af dem.

Vi har mange kunder, og vores erfaring er, at det ikke er alle, som ønsker – eller har råd til – den gængse flytteløsning, hvor vores flyttemænd bærer alt inventar ud af boligen, ind i flyttebilen og videre til den nye bolig, hvor tingene også skal ud af vognen og så bæres ind igen, på ny.

Derfor tilbyder vi ”fra kantsten til kantsten” løsningen, hvor du selv bærer alle dine ejendele ud af boligen, så alt står klar udenfor til, at vores flyttemænd kommer, og de så sørger for at få pakket flyttevognen og får det transporteret til den nye adresse, hvor tingene på ny løftes ud foran, men at du – eller I – så selv skal løfte alle tingene ind på den nye adresse.

Det kalder vi for fleksibel flyttetransport, og en måde, der gør, at de fleste kan være med, både i bogstavelig forstand, fordi du selv sørger for teamet af fysiske løftere, men også fordi, at løsningen gør det billigere for dig, men stadig er en effektiv flytning, fordi du ikke skal ud i mange køreture med lejet trailer, som også kan være en yderst bekostelig og langsommelig affære med mange ture frem og tilbage. Ofte hører vi også, at det faktisk er de færreste, som er trygge ved trailerturene plus at dét at bakke og manøvre tunge trailer flyttelæs er en uddannelse i sig selv. Og så er der jo også det med forsikringen.

SPAR 25 % PÅ DIN FLYTNING

Derfor vil vi gerne spare dig dét vi kan, samtidig med, at du får en flytteoplevelse, som kører som perler på en snor.

Flyttesæsonen er på sit højeste om sommeren, og derfor er denne mulighed selvfølgelig også udtænkt som værende bedst mulig om sommeren, da inventar ikke kan stå ude længe i sne, regn og slud, medmindre vi har med huse med carporte eller store, dækkede garager at gøre.

SPAR 25 % PÅ DIN FLYTNING MED VORES ”KANTSTEN TIL KANTSTEN” LØSNING, ELLER RING TIL OS OG HØR OM DINE MULIGHEDER, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL ELLER KOMMENTARER TIL DENNE LØSNING.

Ring på tlf. 31 21 43 69

Billig flytning i Danmark

Kontakt Dansk Flyttetransport og få et uforpligtende
tilbud på din flytning. 31 21 43 69

Flytning fra kantsten til kantsten

Flytning fra kantsten til kantsten