Flyttetilbud til ældre

Flyttetilbud til ældre, andre med særlig sårbarhed, nedsat funktion eller handicap.

Flyttetilbud til ældre

Er du særlig sårbar eller ældre?
Så ved vi, hvor omfattende og uoverskuelig en flytning kan være. Tiden op til kræver et særligt overskud og det kan derfor være helt overvældende at stå med alene. Hos Dansk Flyttetransport er det helt altafgørende for os, at du føler, at vi kommer med den sparring og struktur, der skal til for at en god flytning kan gennemføres – og så du i sidste ende føler dig lettet og hjulpet ordentligt på plads helt fra start. Dansk Flyttetransport har en paraplyordning, hvor vi sikrer os, fra start, at du får en fast, aftalt pris, sådan at der ingen overraskelser kommer. Vi er fuldt forsikrede – og dertil har vi indsigten og forståelsen for de menneskelige aspekter, der følger med de opgaver, der har med indbo gøre – det er liv og historier, der forsvarligt skal pakkes ned og fragtes forsigtigt videre.


Er du pårørende?

Så bør du kunne koncentrere dig om alene at varetage den helt rigtige omsorg og støtte for at få din nærme godt videre. Hos Dansk Flyttetransport får du en kontaktperson, så du ikke skal ud i at administrere flere flyttefolk på dagen. Det tager vi os af. Inden flytningen foreslår vi altid et møde, hvor der kan forventningsafstemmes og tilrettelægges til mindste detalje, så selve dagen kører gnidningsfrit og er så tilrettelagt som overhovedet muligt. Dansk Flyttetransport er til for dig. Det er dét vi lever af, og derfor vil du hurtigt opdage, at vi tager os af din opgave, som er en meget personlig sag, med største omhu, rette omsorgsfulde tilgang og med hjertet på rette sted.

Vi tilbyder også hjælp til sortering og bortskaffelse af genstande.
Især ældre, der skal videre, flytter som regel til noget, der er meget mindre. I den forbindelse har vi erfaring med, at der hurtigt kan hobe sig læs af indbo op, som skal sorteres i – og i sidste ende enten bortskaffes eller videre. Vi hjælper dig med det. Vi tilbyder en paraplyordning, hvor vi sammen gennemgår og aftaler, hvad der skal videre og hvor hen til, uden at du skal bekymre dig om en merpris. Det er nemlig inkluderet i vores totalordning, der er omfattet ældre og sårbare.

Kontakt os her

Tlf.nr.tlf. 3121 4369
Info@danskflyttetransport.dk

Tilbud til ældre

Tilbud til ældre, andre med særlig sårbarhed, nedsat funktion eller handicap?