Flytteforberedelse

Det er individuelt, hvad man skal bruge af pakkematerialer til sin flytning. Her kan du se nogle af de hyppigst anvendte pakkematerialer, og hvad de normalt anvendes til. Efterfølgende kan du ud fra indholdet af din bolig vurdere præcis, hvilke materialer du har brug for til netop din flytning.

FLYTTEKASSER
Til nedpakning af løse ejendele. Pak så meget som muligt ned i flyttekasser således, at der står så få småting tilbage som muligt.

BOBLEPLAST
Til emballering af møbler og skrøbelige genstande såsom TV, glas og porcelæn.

INDPAKNINGSPAPIR
Bruges imellem og rundt om genstande, der pakkes i flyttekasser og til at indpakke skrøbelige genstande. Modsat avispapir er der ikke påført blæk på indpakningspapir, hvilket gør det ekstra velegnet til nedpakning, da det ikke kan smitte af.

STRÆKFILM
Emballer de genstande, der er særligt udsatte for at undgå skidt og skræmmer. Er også velegnet til ejendele, der skal opbevares i en længere periode.

VÆRKTØJ
Til afmontering af lamper og større møbler såsom klædeskabe, senge og reoler.

TAPE
Benyttes oftest i forbindelse med emballerering større møbler, hvor det pågældende møbel indpakkes i tæpper eller bobleplast og derefter lukkes med tape hele vejen rundt om.

OVERTRÆK TIL SOFA OG MADRAS
Den hurtigste og mest enkle måde at beskytte sin sofa og madras mod skidt og ridser. Er der tale om en særlig skrøbelig eller dyr sofa anbefaler vi dog, at du også emballerer den i tæpper eller bobleplast.

Opret din flytning her

Få et Gratis flyttetilbud på din flytning

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

PRIVATFLYTNING

ERHVERVSFLYTNING

FLYTTEPRISER

FLYTTERENGØRING

FLYTTEKASSER