FIRMAFLYTNING

FIRMAFLYTNING I HELE DANMARK

Flyttepriser

Pakke 1

649,-pr. time inkl. moms
 • 1 flyttemand
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 2

1100,-pr. time inkl. moms
 • 2 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 3

1349,-pr. time inkl. moms
 • 3 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Pakke 4

1899,-pr. time inkl. moms
 • 4 flyttemænd
 • Inkl. brændstof
 • Inkl. forsikring
 • 2 x Flyttebil (3500 kg med lift)
 • Inkl. lån af flyttekasser

Montage i forbindelse med flytning:
Møbel montering, Teknisk montage, Montering af arkiver/mobile reoler, Montage af stål reoler, Ophængning af møbler og billeder, Slut justering af kontor møbler, Montering af maskiner, Flytning af rullearkiv reoler

Firmaflytning

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma med flere års erfaring inden for firmaflytning. Så står du og din virksomhed over for at skulle flytte i nye lokaler, kan I roligt ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Ud over vores store erfaring er vi konkurrencedygtige på pris og sørger for at stille professionelle og dygtige flyttemænd til rådighed.

Hvorfor skal Dansk Flyttetransport stå for din firmaflytning?
Vi er et professionelt flyttefirma, som kan varetage de fleste opgaver inden for vores branche. På nuværende tidspunkt består vi af 17 erfarne flyttemænd, fire flyttebiler samt alt det nødvendige udstyr til at håndtere både eksterne såvel som interne flytninger.

Vi arbejder både med erhvervs– og privatflytninger. Vi er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder: Vi har bl.a. erfaring med plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap samt planlægning og strukturering af større interne flytninger på Aalborg Universitet. Ydermere har vi samarbejdet med kommunen, idet vi har hjulpet med at flytte familier via ydelsescenteret. Vi er også stærke på mere sædvanlige opgaver såsom virksomhedsflytninger for mindre erhverv, kirker og banker.

Hvad kan Dansk Flyttetransport tilbyde i forbindelse med firmaflytning?
Vi har forskellige løsninger, som vi tilbyder i forbindelse med flytning i erhvervsmæssig sammenhæng. Lige meget hvilken pakke I vælger, så garanterer vi jer, at vi stiller op med en flyttemand, en flyttebil med betalt brændstof og forsikring af dit firmas ejendele. Derudover har I også mulighed for helt frit at låne flyttekasser af os, som du og dine medarbejdere kan bruge til at pakke jeres ting i.

Vi medbringer alt det nødvendige udstyr til f.eks. tungløft, hvilket indebærer flytning af arkivskabe, klaverer, hævesænkeborde m.m. Vi har naturligvis også helt styr på alt ift. tilladelser mht. til transport af gods samt forsikringer på alle områder af selve flytningen. Det vil sige, at vi med god samvittighed kan garantere, at jeres ejendele er i trygge hænder hos os under hele forløbet. Både før, under og efter transporten.

Alt i alt er vi et ekstremt fleksibelt flyttefirma, hvis vi selv skal sige det. Vi kan ofte træde til meget hurtigt og også på skæve tidspunkter af døgnet og i weekender. Vi arbejder til overkommelige priser og har altid vores kunders behov i højsædet.

Hos Dansk Flyttetransport tilbyder vi også at sende en handyman/håndværker ud, som kan hjælpe jer med forskellige (af-)monteringsopgaver som eksempelvis opsætning af it-udstyr, hylder, fjernsyn og møbler. Yderligere tilbyder vi også at hjælpe til med slutrengøring i jeres firmas gamle omgivelser. Sidst, men ikke mindst kan vi også tilbyde jer opbevaring af diverse inventar på vores lager i Aalborg.

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma i Aalborg. Vi er dog ikke begrænset geografisk og hjælper dermed gerne med jeres erhvervsflytning, uanset hvor jeres firma skal flytte fra og til. Alt, I skal gøre, er at ringe til os på (+45) 31 21 43 69 og fortælle os om jeres firmaflytning. Så finder vi sammen den løsning, som passer bedst til jeres ønsker og behov.

Alle os hos Dansk Flyttetransport ser frem til at hjælpe jer med flytningen af jeres firma, så I kan få en hurtig flytning og skåne jeres medarbejdere.

Flytterengøring

Det kan være en omstændig og tidskrævende proces i sig selv at skulle pakke og flytte sine ejendele eller inventaret i ens virksomhed. Derfor kan slutrengøring føles som endnu en uoverskuelig opgave, som mange helst vil være foruden. Det forstår vi godt hos Dansk Flyttetransport, og derfor er vi klar til at smøge ærmerne op og tage os af rengøringen der, hvor du flytter fra.

Dit hjem er i sikre hænder

Du har brugt mange dage på at pakke dine ejendele ned, og du skal nu tilbage i dit gamle hjem og gøre det rent. Lad i stedet for os hos Dansk Flyttetransport tage hånd om din flytterengøring fra A til Z. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav. Vores viden inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytningsbetingelser. 

Når vi er færdige med rengøringen, sender vi dig en faktura via e-mail. Det betyder, at du ikke skal tænke på bekymringer eller unødig stress fra vores side, men bare et rent hjem.

Rengøring i din virksomheds lokaler

Dansk Flyttetransport hjælper dig også med flytning, når det er i erhvervsmæssig sammenhæng. Det betyder naturligvis også, at vi står klar til at svinge moppen, når du og dit firma skal flytte fra et sted til et andet. At skulle flytte i nye lokaler med sit firma er en stor opgave i sig selv. Med vores flerårige erfaring og dygtiggjorte medarbejdere inden for rengøringsfaget gør du klogt i at efterlade slutrengøringen af dine fraflyttede lokaler til Dansk Flyttetransport.

Hvad tilbyder vi?

Dansk Flyttetransport tilbyder at hjælpe dig med rengøring dit fraflyttede hjem eller din virksomheds gamle arbejdssted. Vi gør en dyd ud af at sætte kvalitet i højsædet, mens vi samtidig er effektive.

Vores rengøringsassistenter er forsikrede, godkendte og trænede i at udføre professionelle flytterengøringer. På den måde kan vi garantere dig, at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjems sikkerhed! Det er blot en af grundene til, at vi er et efterspurgt rengøringsfirma i Aalborg og omegn.

For kun 750 kr. i timen tilbyder vi at stå for f.eks. aftørring af alle flader, hårde hvidevarer og ovn udvendigt, rengøring af vask, armatur, køkkenbord og vindueskarme samt støvsugning og vask af gulv.

Tøv ikke med at ringe til os og sætte os ind i dine behov og ønsker for slutrengøring. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Du kan også anvende vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et svar på din forespørgsel.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytterengøring!

Firmaflytning og privatflytning

Firmaflytning og privatflytning