MØBELTRANSPORT

MØBELTRANSPORT I HELE DANMARK

Møbeltransport

Dansk Flyttetransport er dit lokale flyttefirma i Nordjylland, vi har hovedkontor i Aalborg, men vi dækker flytninger til hele Danmark. Vi kan hjælpe jer med alt fra møbeltransport, opbevaring, Handyman og flytterengøring. Kunne du tænke dig en sikker og effektiv flytteoplevelse. Så kontakt Dansk Flyttetransport. Vi finder stor glæde i at hjælpe andre med at flytte og sætter en dyd i at yde en god service.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at komme godt fra A til B med dine personlige ejendele!. Vi tilbyder alle former for flytning og kan skræddersy totalløsninger, der matcher lige præcis dine behov ved en flytning. Flytning af møbler kan være både besværligt og farligt, alt efter møblets type, hvis man ikke har erfaring med flytning af tunge ting.

For den uerfarne kan det at flytte møbler både tage ekstra lang tid og risikere skade på både møbler og personer. Derfor tilbyder vi vores top erfarne flyttemænd, til at flytte dine møbler sikkert og hurtigt for dig. Udover deres erfaring, kommer vores flyttemænd selvfølgelig også med alt det nødvendige udstyr. Så kan flytningen ikke blive meget nemmere.

Vi tilbyder alt fra nedpakning til flytning, udpakning og hjælp med at montere møbler mm. igen, og vi har alle moderne hjælpemidler, der kan gøre flytningen nemmere og hurtigere og derved billigere.

Kontakt os på telefon 31 21 43 69 eller e-mail info@danskflyttetransport.dk for mere information om, hvad vi kan tilbyde dig.​

Møbeltransport

Vi er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder; vi har bl.a. erfaring i møbeltransport,  plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap, planlægning og strukturering af større interne flytninger på bl.a. universiteter og skoler. Ydermere har vi også samarbejdet med kommunen i form af at flytte familier via ydelsescenteret.

Til sidst vil vi blot nævne, at vi også har handymænd/håndværkere, som kan klare forskellige (af-)monterings opgaver såsom opsætning af it-udstyr, hylder, fjernsyn og møbler. Yderligere tilbyder vi også rengøring, primært som en del af en flytning, hvor vi tilbyder den afsluttende rengøring efter endt flytning. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi også opbevaring af diverse på vores lager. Kontakt os her

møbeltransport

møbeltransport