KONTAKT

DANSK FLYTTETRANSPORT

Brian Hansen

Daglig chef
Styring af personale og dagligdagen
Tlf.nr.: (+45) 3121 4369
E-mail: info@danskflyttetransport.dk

Kontakt Dansk Flyttetransport

Om Dansk Flyttetransport

Dansk Flyttetransport har hovedsæde i Aalborg, Nordjylland. Vi påtager os alle slags flytninger uanset hvor i Danmark du/i befinder jer. Du kan roligt og trygt kontakte. vi dækker som sagt hele landet. Når vi håndtere din privatflytning eller erhvervsflytning, sikrer du dig, at det kommer sikkert frem til den adresse, du ønsker det flyttet til. Vores mange års erfarne og vores kompetente team, sørger for en effektiv og tryg flytning, hvor det hele er tilpasset dine ønsker.

Vi er et alsidigt flyttefirma, som ikke kun kan hjælpe dig med at flytte dine kære og værdifulde ting fra A til B. Vi har erfaring inden for mange andre områder af flytning og tilbyder derfor også:

• Flytterengøring
• Handyman
• Tungløft
• Afmontering
• Storskrald

Har du f.eks. svært ved at finde tid og overskud til at gøre rent inden flyttesyn, så står vores professionelle team klar til at hjælpe dig. Derudover hjælper de dig også gerne, hvis du har tungt og værdifuldt gods, som du gerne vil have professionel hjælp til at få flyttet. Vores medarbejdere er effektive, hurtige og pålidelige og dukker altid op til opgaven. 

Kontakt Dansk Flyttetransport Aalborg

Kontakt Dansk Flyttetransport