Flytterengøring

Det kan være en omstændig og tidskrævende proces i sig selv at skulle pakke og flytte sine ejendele eller inventaret i ens virksomhed. Derfor kan slutrengøring føles som endnu en uoverskuelig opgave, som mange helst vil være foruden. Det forstår vi godt hos Dansk Flyttetransport, og derfor er vi klar til at smøge ærmerne op og tage os af rengøringen der, hvor du flytter fra.

Dit hjem er i sikre hænder
Du har brugt mange dage på at pakke dine ejendele ned, og du skal nu tilbage i dit gamle hjem og gøre det rent. Lad i stedet for os hos Dansk Flyttetransport tage hånd om din flytterengøring fra A til Z. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav. Vores viden inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytningsbetingelser.

Når vi er færdige med rengøringen, sender vi dig en faktura via e-mail. Det betyder, at du ikke skal tænke på bekymringer eller unødig stress fra vores side, men bare et rent hjem.

Rengøring i din virksomheds lokaler
Dansk Flyttetransport hjælper dig også med flytning, når det er i erhvervsmæssig sammenhæng. Det betyder naturligvis også, at vi står klar til at svinge moppen, når du og dit firma skal flytte fra et sted til et andet. At skulle flytte i nye lokaler med sit firma er en stor opgave i sig selv. Med vores flerårige erfaring og dygtiggjorte medarbejdere inden for rengøringsfaget gør du klogt i at efterlade slutrengøringen af dine fraflyttede lokaler til Dansk Flyttetransport.

Hvad tilbyder vi?
Dansk Flyttetransport tilbyder at hjælpe dig med rengøring dit fraflyttede hjem eller din virksomheds gamle arbejdssted. Vi gør en dyd ud af at sætte kvalitet i højsædet, mens vi samtidig er effektive. Vores rengøringsassistenter er forsikrede, godkendte og trænede i at udføre professionelle flytterengøringer. På den måde kan vi garantere dig, at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjems sikkerhed! Det er blot en af grundene til, at vi er et efterspurgt rengøringsfirma i Aalborg og omegn.

For kun 490 kr. i timen tilbyder vi at stå for f.eks. aftørring af alle flader, hårde hvidevarer og ovn udvendigt, rengøring af vask, armatur, køkkenbord og vindueskarme samt støvsugning og vask af gulv. Tøv ikke med at ringe til os og sætte os ind i dine behov og ønsker for slutrengøring. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med rengøring. Du kan også anvende vores kontaktformular, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et svar på din forespørgsel. Vi ser frem til at hjælpe dig med din flytterengøring!

Flytterengøring i Aalborg

Kontakt Dansk Flyttetransport og få et uforpligtende
tilbud på din flytning. 31 21 43 69

Skal du have udført slutrengøring af
lejlighed, hus eller virksomhed?

Flytterengøring

490,-pr. time inkl. moms
  • Aftørring af alle flader
  • Rengøring af vask og armatur
  • Hårde hvidevarer samt ovn mv. aftørres udvendigt
  • Køkkenbord og køkkenø rengøres
  • Vindueskarme rengøres
  • Gulvet støvsuges
  • Gulvet moppes

Vi er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder; vi har bl.a. erfaring i plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap, planlægning og strukturering af større interne flytninger på bl.a. universiteter og skoler. Ydermere har vi også samarbejdet med kommunen i form af at flytte familier via ydelsescenteret.

Til sidst vil vi blot nævne, at vi også har handymænd/håndværkere, som kan klare forskellige (af-)monterings opgaver såsom opsætning af it-udstyr, hylder, fjernsyn og møbler. Yderligere tilbyder vi også rengøring, primært som en del af en flytning, hvor vi tilbyder den afsluttende rengøring efter endt flytning. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi også opbevaring af diverse på vores lager.