PRIVATFLYTNING

ERHVERVSFLYTNING

FLYTTEPRISER

FLYTTEKASSER

OPRET DIN FLYTNING HER
og få et Gratis flyttetilbud fra vores flyttefirma – Se vores flytte afdelinger i Danmark

Step 1 of 2

JEG FLYTTER FRA

Værd at vide

Betal efter endt opgave

Du betaler først, når vores arbejde er helt færdigt. Vi garanterer god service.​

Uddannende flyttemænd

Alle vores flyttemænd har deltaget i kurser i at løfte møbler og pakning af flyttevogne.​

Alt i professionelt flytteudstyr

Vi benytter altid professionelt udstyr for at få dine ting flyttede fra A til B.​

Flytte afdelinger i Danmark

Dansk Flyttetransport er et flyttefirma, der har hovedsæde i Aalborg i Nordjylland. Vi er dog ikke geografisk begrænsede og kører gerne i hele Danmark, lige meget hvilke flytteopgaver du har til os. Flyttefirmaet har efterhånden en del års erfaring som flyttefirma, hvilket har givet os en stor viden og en faglig stolthed, som vi tager med os ind i vores daglige arbejde.

Privatflytning, firmaflytning og transport
Dansk Flyttetransport´s erfaring har gjort os eksperter på en lang række områder, og vi kan derfor tilbyde at hjælpe dig med langt de fleste opgaver, som kan opstå i forbindelse med en flytning. Først og fremmest står vi klar til at hjælpe dig, hvad end din flytning er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng.

Vi ved, at der kan være mange overvejelser og udfordringer, når det kommer til at skulle flytte fra et hjem til et andet, og vi gør en dyd ud af at gøre flytningen af dine private ejendele nem og effektiv. Det gør sig også gældende i forbindelse med firmaflytninger, hvor vi er parate til at varetage flytningen for dig, så du kan skåne dine medarbejdere og undgå alt det omstændige ved en sådan flytning. Se vores flyttefirma priser her.

Flytte afdelinger i Danmark

Hvad koster et flyttefirma? Få et godt flyttetilbud

Er du overbevist om, at vi er kvalificeret nok til din flytning? Så kontakt dit flyttefirma i Aalborg, Nordjylland Dansk Flyttetransport. Få et flyttetilbud her allerede i dag. Hvad koster et flyttefirma? Eller hvad koster en flyttemand i timen? KLIK HER

Vi sørger for, at du får udarbejdet og tilsendt et attraktivt tilbud med en god timepris. Du kan også booke en flyttevogn med det samme, hvis vores dygtige flyttemænd skal hjælpe dig med at flytte.

Du kan komme i kontakt med os på telefonnummer 31 21 43 69  hvor vi sidder klar til at håndtere din henvendelse. Har du yderligere spørgsmål til vores services, er du også velkommen til at sende en e-mail til: Info@danskflyttetransport.dk

Vi leverer altid en kvalitetssikret og professionel flytning hos jer, hvor vi har fokus på at udføre flytningen på bedste og hurtigeste måde. Vi klarer altid flytningen på en forsvarlig måde, så du tryk kan overlade din flytning til os. Med afdelinger fordelt over hele landet sikrer vi, at vi altid er tæt på vores kunder og hurtigt kan skaffe mere hjælp eller andre biler, hvis det bliver nødvendigt under en flytning.

Flytte afdelinger i Danmark

Flytte afdelinger i Danmark